Kyou Koi wo Hajimemasu *Eşini Arayan Kutup Ayısı*- Küçük Filozof'un Kocaman Eleştirileri 121




Geçen yıl şurada tanıtımını yaptığım animenin, ve onun kökeni olan manganın film uyarlaması olan Kyou Koi wo Hajimemasu 2012'nin bitmesini günler kala vizyona girmiş. Başrollerinde, yine Asuko March'tan tanıdığım ebedi çift Takei Emi ve Tori Matsuzaka(çım) var. Bir de üstüne bayram şekeri görevi gören Kento Yamataku var. :") Büyük bir sörprayz olarak da Gekidan EXILE (Exile'ın oyuncu elemanları, bkz: Sugarless / GTO 2012)'dan adını hatırlamadığım kuaför adam var. 

Konusu, bildiğimiz bir adet çapkın flower boy ile, sıradan, normal kızın aşkı. Klasik hikaye işte... Özellikle Kimi ni Todoke sevenlerin, seveceğini düşünüyorum bu filmi. Zira, gerek manganın konusu gerek filmin konusu bana pek orijinal gelemedi maalesef. Biraz Kimi ni Todoke, erkek karakterin kişiliği bakımından biraz Koizora, biraz High School Debut, alın size K.K.W.H! (Tabii, saydığım tüm bu yapımların -gerek manga, gerek film- çıkış tarihi, K.K.W.H'nin mangasından sonra çıkmış olabilir. Eğer öyleyse, durum tam tersi.)

Filmin bir diğer eksik yanıysa, aynı özel bölümlük animesinde olduğu gibi, konunun ortasına lop diye dalması. Daha ne oldu anlamadan, olaylar gelişiyor. 

Olası artılarıysa, klasik romantik komedi. Romantik komedi izlemek istiyorsanız buyurun efenim. Ayrıca, Takei Emi'nin oyunculuğu çok iyiydi. O kızın bir dolu performansını izledim, hepsinde de başarılı. Tabii Tori de öyle... Öyle bir bakıyor ki arkadaş... :")

Yorumlar

Popüler Yayınlar