B.A.P İlk Dünya Turuna Çıkıyor!


Demek ki neymiiş, bir şey diyorsam bildiğim varmış! (Bkz: 2. Bigbang olarak Gördüğüm bieypi)

Daha geçen yıl, ilk çıkış yaptıkları an gözümün önüne geldi. :') Duygulandım... Bieypi Törki'de onların çıkışından azıcık önce açılmış, debut yapınca bilgi vereceğiz falan yazmışlardı... *anılaranılar* Şimdiyse bu çocuklar DÜNYA TURUNA ÇIKIYOR.

Ah evet yanlış duymadınız... Herkesin 2012'nin en büyük bombası olacağını düşündüğü EXO yerine bieypi çıkıyor!! *nihahahahaha* İşte başarıları da yukarıda bakın görün. ;D Gerçi EXO yavrucaklarım da çıkarlar yakında, en azından şöyle büyük bir konser yaparlar bence çünkü çıkışlarından beri EXO-K'nin albümü Gaon'un ilk 10'ununda yer alıyor. Yani 7'sinden 70'ine tüm Kore halkında var sanırım albümleri hjfhd.


Elimde büyüdünüz resmen ya! :') Bir B1A4 bir de siz! Yani sanırım bende bir şey var jhgsdkdf, böyle ilk hayranlık dönemlerimde çıkış yapan gruplar baya popülerleşiyorlar. :') (Egoist Filozof) (Not: Tabii yeteneklerinin buna hiç katkısı yok hepimiz biliyoruz...)

Jaywalkerz'lara bir not: Bieypi'nin Kore'deki örnek aldığı kişinin kim olduğunu biliyorsunuz değil mi? Ah, hayır mı? O zaman ben söyleyeyim: JAY PARK! (HELL YEAH!)

Yorumlar

Popüler Yayınlar